Mat til vinen
Sammendrag
Boken tar for seg områder i Italia, Frankrike og Spania. Det vil bli fokus på store flotte bilder, unike lokale matoppskrifter og mye kulturhistorie. Boken innholder flotte bilder fra vingårdene, menneskene som lever og arbeider der, og den lokale matkulturen på stedet. Dette er en bok der mat og vin kombineres for den ultimate opplevelse hos leseren. Her får du både kokebok og inspirasjon for reiser og opplevelser. Boken gir deg innblikk i historiene bak vinene og maten. Ekte historier og ekte gleder. Master of Wine Sebastian Bredal gjester boken med sin høye kompetanse på sitt fagområde, og gir deg et morsomt og interessant innblikk i vinens verden. Norges beste matmiljø, Gastronomisk institutt, bidrar til å sørge for et høyt faglig nivå på maten som presenteres. Redaktør for boken, Marius Odland, har gjennom mange år som journalist og redaktør, opparbeidet seg god erfaring innen feltet mat og vin. Sammen med fotografen, har de besøkt over 40 vingårder og deres lokalsamfunn, for å avdekke hemmelighetene i de populære middelhavslandene.
