Tilbake til røttene

Tilbake til røttene

av Thomas Rode Andersen,
2013
nob
ISBN: 9788293154594
Kopiert!

Sammendrag

Proteinrikt og friskt - fra en av Nordens Michelin-restauranter. Den mest næringsrike maten vi kan spise, er den kroppene våre er skapt for. Det betyr maten vi livnærte oss på i steinalderen, da vi levde som jegere og sankere. Den gangen benyttet oss av det naturen hadde å by på. Det var lenge før vi begynte å tukle og bearbeide den i hjel! I boken finner du fristende og inspirerende oppskrifter, små, mellomstore, og store retter til frokost, lunsj, mellommåltider og middag, i tillegg til "fete" salater, alskens tilbehør, sauser, desserter og "brød". Du får muligheten til selv å oppleve den gjennomgripende forskjellen som ekte, naturlig mat kan gjøre i livet ditt! Moderne steinaldermat gjør oss sterke, energiske og friske, og forebygger livsstilssykdommer og overvekt. Hva nøler du etter? Prinsippene er enkle: Spis naturlig, aller helst økologisk kjøtt og egg, ekte mat uten tilsetningsstoffer eller smaksforsterkere. Du vil fort oppdage at maten er sunn og har mye smak.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser