Alle kan lære å lage mat
Sammendrag
Enkle grunnoppskrifter på sunn, god mat - helt uten fiksfakserier!
Alle kan lære å lage mat! Det er budskapet i Jamie Olivers nye bok, hvor han går tilbake til det helt grunnleggende. I en tid og en del av verden som flommer over av usunn og trist ferdigmat slår Jamie et slag for at man må komme seg inn på kjøkkenet og lage maten fra bunnen av igjen. Det er ikke vanskelig, det trenger ikke ta lang tid, og det gir så mye glede. Boken er full av enkle grunnoppskrifter på mat som alle kan klare å lage. Du finner retter til alle måltider, både rask mat og retter som trenger tid, og her er både eksotisk og tradisjonell mat. Alt er grundig forklart med trinn-for-trinn-bilder. Det er også nyttige lister over hva man trenger i kjøkkenet, samt stemningsskapende portretter av nybakte kokeentusiaster i alle aldre. Den røde tråden her er sunn, god mat uten fiksfakserier, og som alltid: Jamies begeistring og kjærlighet til mat.