Alt om røyk og rak, tørk og grav
av Helge Hagen,
2010
Sammendrag
Ny revidert utgave av hobbykonservererens referanseverk! Har du lyst til å lage den egen rakefisk uten fare for å begå risikable feil? Eller frister det med hjemmelaget spekepølse - dette matvidunderet som er på linje med rakefisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje vil du glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøye deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig vennelag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.
Lån boken
Henter lånestatus
Kjøp boken
Henter priser