Bønner, erter, linser

Bønner, erter, linser

av Jenny Damberg,
2017

Sammendrag

Få råvarer er så allsidige og næringsrike som belgvekster!

Med belgvekster kan du for eksempel lage deilig kikertpizza, rask linsesuppe, bønnegryte med valnøtter eller friterte bønneboller fylt med reker, peanøtter og koriander. Prøv også velsmakende pakora, hummus og falafler, lette gratenger, varmende supper, smaksrike tofugryter og stuede erter.

I tillegg til over 50 velprøvde oppskrifter på nydelige retter får du nyttig informasjon om bløtlegging, spiring og koking av bønner, linser og erter.

De fleste rettene er vegetariske, men kan fint kompletteres med kjøtt og fisk.

Med denne boken er det enkelt å bruke bønner, erter og linser hver dag!

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?