Bordet fanger
Sammendrag
"... Jeg vil gjerne indtrodusere unge mennesker for en type mat som kan være både spennende og eksotisk, men som er enkel å lage og innmari god ..."
Andreas Viestad til Aftenposten
Dett er er en herlig bok om matglede og matlaging for unge mennesker. Boka består av ni kapitler med gode, enkle, utfordrende og sølete oppskrifter fra varm middag til svalende desserter. Du kan fråtse i pasta, fisk, kjøtt, frukt - og selvfølgelig masse desserter.
Ta det du finner i skapet og se hva som blir resultatet. Oppskriftene finner du her - det blir opp til deg å steke, knuse, søle og mose deg inn i matelskernes deilige verden. I tillegg til oppskriftene får du underlige små anekdoter og historier knyttet til mat og naturopplevelser. Den strenge Fru Lie og hennes Sukyaki, Napoleons ynglignsrett, og mannen som hatet pasta så mye at han nesten døde, er bare noen av historiene i boka.
Dette gir boken et helt spesielt preg, en helt spesiell stemning og en helt spesiell humor.
Anders Viestads elegante og særegne stil er ikke til å kimse av - legg merke til ham der han stadig skriver om mat, matgleder og kokebøker i Dagbladet.