Couscous og andre eksotiske retter fra det nordafrikanske kjøkken

Couscous og andre eksotiske retter fra det nordafrikanske kjøkken

1998

Sammendrag

I boken Couscous finner du 100 oppskrifter fra det nordafrikanske kjøkken. Vi får et fascinerende innsyn i skikker og kulinariske tradisjoner bak sløret av mystikk og romantikk i denne del av verden.

Langs det sørlige Middelhavet ligger de tre landene Algerie, Marokko og Tunisia, som engang inngikk i Storriket Maghreb. I dag kalles området Nord-Afrika. Det nordafrikanske kjøkken er populært over hele verden. Det er spennende, fargerikt og krydderduftende. De nordafrikanske landene har helt egne kjøkkentradisjoner med mange trekk som er felles for alle tre, som de krydrede langkokte gryterettene, tagines, som forekommer over hele området sammen med retter av dampet couscous, aromatiske retter av lammekjøtt og fargerike søte desserter. Men hvert land har selvsagt også sine egne yndlingskrydder, retter og nasjonale spesialiteter.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?