Dessert, øl og vin
av Dag Engen,
2007
nob
ISBN: 9788299696913
Kopiert!
Sammendrag
Denne unike ølkokeboka: . Viser at øl er mye mer enn bare pils og at øl og vin ikke konkurrerer . Gir deg 40 desserter med øl i seg . Forteller at øl er bittert, søtt og syrlig som masse desserter . Gir deg oppskrifter du garantert ikke har smakt før! . Bringer deg kjente og kjære oppskrifter som bløtkake, karamellpudding, is og vafler med ny vri! . Har oppskrifter som er prøvet med minimum to og maksimum 6 øl som smakssetter pr. dessert . Har et eget kapittel om ost og øl . Gir generelle og spesielle anbefalinger av både øl og vin som drikke til dessertene . Inneholder oppskrifter hvor vi har smakt på hver dessert med 7 dessertviner og minimum 13 øl . Gir grunnleggende kunnskap om øl som drikke og smakstilsetter i mat
Lån boken
Henter lånestatus
Kjøp boken
Henter priser