Damms store bakebok
Sammendrag
"Damms store bakebok" gir deg over 400 oppskrifter på ulike bakverk. Du vil finne alt fra forskjellige typer brød, lefser, kjeks, paier, formkaker og småkaker til bløtkaker og konfektkaker i konditorklasse. Boka inneholder mange gode råd og oppskrifter også for allergikere som ikke tåler gluten, melk-/melkeprodukter, egg eller sukker. Over 300 flotte fargefotografier sporer til å prøve nye varianter, eller gripe fatt i tradisjonelle, klassiske bakverk.
Bildeseriene gir også klare instruksjoner som gjør det lett å mestre både gjærbakst og kakedeiger. Her finnes også et eget avsnitt med forslag til ulike typer kakefyll, garnityr, pynt og glasurer. Bakerst i boken finner du et nyttig bakeleksikon, pepperkakemaler og omregningstabell. "Damms store bakebok" er en bok både for dem som ikke er så vant til å bake, for dem som sverger til klassikerne, og for dem som søker inspirasjon i nye, spennende oppskrifter.
Over 400 oppskrifter
Over 300 fotografier
Basiskunnskap
Nyttige baketips
Tradisjonelle bakeverk og nye varianter
Enkle og mer avanserte oppskrifter
Bakeleksikon