Den store pølseboka
Sammendrag
Vi nordmenn elsker pølser. Vi spiser mellom 50 og 60 000 tonn i året! Og aldri har det vært solgt så mange forskjellige pølser av så god kvalitet som nå. I denne boka møter du noen av landes fremste pølsemakere, noen pølseskeptikere, men enda flere pølsepatrioter og entusiaster.
Boka er også en omfattende kokebok og inneholder en mengde inspirerende pølseretter med variert og sunt tilbehør. Ikke minst er dette boka for deg som vil lære å lage dine egne pølser - det er mye enklere enn du tror og forfatterne lærer bort sine kunster via detaljerte metoder og oppskrifter.
Forfattertrioen bak Den store pølseboka er Hans-Petter Jacobsen, journalist og pølseentusiast, Tore Teigen, pølsemakermester med over 50 års erfaring fra bransjen, og Bodil Nordjore, spesialist på tradisjonsmat og kjent kursleder i pølselaging.