Det franske kjøkken

Det franske kjøkken

av Maria Villegas,
2010

Sammendrag

Frankrike er landet som har gjort maten til en av de største gleder i livet. Franskmennene setter god mat høyere enn det meste annet, og de er vant til den ypperste kvalitet på både råvarer og matretter. Også vi nordmenn elsker den franske maten og lar oss friste av fyrige oster, sprø croissanter, spennende sjømat og elegante kjøttretter, for ikke snakke om raffinerte kaker og desserter.

Denne boken gir deg en smak av et land som elsker sine mattradisjoner. Bli med på en mangslungen kulinarisk reise fra de elegante restaurantene i Lyon til de rustikke gårdskjøkkenene i Provence via vingårdene i Bordeaux og bakerne i Paris.

Hver enkelt oppskrift er illustrert med fotografier som er tatt underveis, og følges av nyttige tips om metoder og ingredienser:

supper forretter egg og ost pateer og terriner sjømat fjærkre kjøtt og vilt grønnsaker desserter og kaker grunnoppskrifter Sammen med oppskriftene får du egne kapitler som behandler sentrale tema i fransk matlagning, som brød, ost, vin, sjømat, kjøttvarer og bakervarer.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?