Det italienske kjøkken

Det italienske kjøkken

av Sophie Braimbridge,
2010

Sammendrag

Vi nordmenn elsker Italia, italiensk kultur og ikke minst italiensk mat. Det italienske kjøkkenet, med sine herlige, sunne råvarer og ofte ganske ukompliserte oppskrifter, frister både til hverdags og fest.

Denne boken gir deg en smak av et land som virkelig elsker sine mattradisjoner. Bli med på en avvekslende og appetittvekkende reise fra Sicilias gatemarkeder til vinmarkene i Toscana, via ostemakerne i Parma og restaurantene i Bologna.

Hver enkelt oppskrift er illustrert med fotografier som er tatt underveis, og følges av nyttige tips om metoder og ingredienser:

antipasti salat og suppe sjømat fugl, kjøtt og vilt grønnsaker pizza og brød polenta, ris og pasta desserter og kaker grunnoppskrifter Sammen med oppskriftene finner du egne oppslag om sentrale tema i italiensk matkultur som ost, pasta, pizza, pølser og spekemat, kaffe og vin.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?