Det smaker av fisk
Sammendrag
Det smaker av fiskforener mat, fiske og naturopplevelser. Samtidig blåses det liv i en del gamle mattradisjoner som mer eller mindre er i ferd med å dø ut. Sammen setter forfatterne sine beste fiskeoppskrifter inn i en helhetlig ramme der naturopplevelsene følger med helt inn på bordet. Rettene faller garantert i smak selv hos den mest kresne gane, og de aller fleste rettene er så enkle å lage at selv fiskeren med kjøkkenskrekk kan stå for det kulinariske. Kan vi friste med Abborkaviar, Marinert laksefilet med skogsoppsaus, Gjørs i grønt, Ovnsbakt sik med spekeskinke eller Stekt fjellørret med basilikumsaus? Eller hva med Tyttebærgravet røye, Urtestekte laksehaler, Dampet sei med fennikel og fløtesaus, Pepperrotsgratinert makrell, Grillet rødspettefilet med løvetannsalat eller Bresert steinbit med grønn saus?