Eltefritt grytebrød

Eltefritt grytebrød

av Kirsten Skaarup,
2016

Sammendrag

Hva slår vel duften av herlig, nybakt brød? Nå kan du bake bedre brød enn dem du får hos bakeren!

Det er enkelt å bake brød etter grytebrødmetoden. Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. Hemmeligheten bak grytebrødet er lang hevetid og steking ved høy temperatur i en glovarm gryte med lokk. Det gir deigen mulighet til å heve før den sprø skorpen dannes.

Eltefritt grytebrød inneholder oppskrifter på mange typer brød:

brød med helkorn og frø

lyse brød, nøttebrød og krydderbrød

fruktbrød og grønnsakbrød

rugbrød

brød som stekes uten gryte

I tillegg til brødoppskriftene som er forklart trinn for trinn, finner du en rekke gode baketips, noen oppskrifter på deilig tilbehør og nyttig informasjon om blant annet surdeig, meltyper og gjær.

Bak saftige brød med god smak og knasende sprø skorpe, brød som vil imponere alle som får gleden av å spise baksten din!

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?