En smak av Lofoten = A taste of Lofoten : Lofoten chef's cookbook

En smak av Lofoten = A taste of Lofoten : Lofoten chef's cookbook

2001

Sammendrag

Fersk torsk, akevittgravet uerfilet, gratinerte kamskjell, rømmestekt laks, carpaccio av hval, skarv i vin, lofotlam, spennende geite-kjøtt, rabarbrakompott og et lite gass høstlikør - smakebiter fra Mareno Storeides nye kokebok. Lofotkokken tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner og bokas 200 oppskrifter er illustrert med lekre fargebilder fra Lofoten.Tekst på engelsk og norsk. Forfatteren tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner og presenterer 200 oppskrifter. Her er oppskrifter på fersk torsk, akevittgravet uerfilet, gratinerte kamskjell, rømmestekt laks, carpaccio av hval, skarv i vin, lofotlam, geite-kjøtt og rabarbrakompott. Med tekst på engelsk og norsk.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?