En smak av Lofoten = A taste of Lofoten : Lofoten chef's cookbook
2001
Sammendrag
Fersk torsk, akevittgravet uerfilet, gratinerte kamskjell, rømmestekt laks, carpaccio av hval, skarv i vin, lofotlam, spennende geite-kjøtt, rabarbrakompott og et lite gass høstlikør - smakebiter fra Mareno Storeides nye kokebok. Lofotkokken tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner og bokas 200 oppskrifter er illustrert med lekre fargebilder fra Lofoten.Tekst på engelsk og norsk. Forfatteren tar utgangspunkt i lokale mattradisjoner og presenterer 200 oppskrifter. Her er oppskrifter på fersk torsk, akevittgravet uerfilet, gratinerte kamskjell, rømmestekt laks, carpaccio av hval, skarv i vin, lofotlam, geite-kjøtt og rabarbrakompott. Med tekst på engelsk og norsk.
Lån boken
Henter lånestatus
Kjøp boken
Henter priser