Faste og halvfaste oster
2011
Sammendrag
Den første norske praktboken om ost? "Min ost 1: Faste og halvfaste oster." er en praktbok fra den stavangerske matsuksessen Ostehuset. Gründer og ostekjenner Tom Helge Sørensen har lenge gått med en stor og umodnet ostebit i magen, men nå er boka her. 210 sider ost og vin og klassiske oppskrifter fra Ostehuset - som er mye mer enn sine berømte sandwicher, delikatesser, brød og buffeter. I "Min ost 1" er det de faste og halvfaste gulingene, de som kan skjæres med høvel, sin tur til å være helter. Tom Helge Sørensen med venner byr på mye ost- og vinkunnskap, mye godt å spise og drikke. "Min ost 1: Faste og halvfaste oster." er en bok vi tror alle matglade vil like å ha i hyllen! Smak på den, du også!
Lån boken
Henter lånestatus
Kjøp boken
Henter priser