Ferskt, fort og fristende
Sammendrag
En bok for oss som helst vil styre unna ferdigretter og gryterettposer, og mener det er best med hjemmelaget mat av ferske råvarer, men som ikke ønsker å tilbringe mer tid ved komfyren enn høyst nødvendig.
Her er mer enn 175 originale oppskrifter og ideer til retter som krever liten arbeidsinnsats, det vil si at det tar toppen 15 minutter å forberede dem. Vi finner blant annet nye spennende måter å lage i stand den ferske fiskefileten, kyllingfileten eller aspargesen på, salater, wokretter, pastaretter, grillretter, wraps, gryter, iskremdesserter, godterier og mye mer. Og det er retter til enhver andledning, ethvert budsjett og enhver årstid - fikse og varierte forretter, snacks, supper, småretter, middagsretter til hverdag og fest, desserter og kaffeknask. Alle oppskriftene er tidligere publisert og utprøvd i det populære britiske matbladet BBC Good Food.
Boken er gjennomillustrert med flotte og inspirerende fargebilder av ledende matfotografer.