Fisk & skalldyr

Fisk & skalldyr

av Elle á table,
2011
nob
ISBN: 9788279004721
Kopiert!

Sammendrag

Kokebøker under ELLE magasins tidløse varemerke. For å feire ti år med matlaging av ypperste kvalitet, lekker presentert i sine magasiner, lanserer ELLE en nydelig serie kokebøker under navnet Chic et Gourmande. Kokebokserien presenterer raffinerte oppskrifter på ELLEs moderne og trendy vis, og blander smak med livsstil. FISK & SKALLDYR En varm forrett, en tartar, en ovnsrett eller en gryterett ... med makrell, breiflabb, reker eller blåskjell ... nå skal vi lage sjømat! Her kan du velge mellom flere tilberedningsmåter, alt etter hva du ønsker og hvilke råvarer du har for hånden. Og vi kan love deg at hver eneste rett byr på en utsøkt smaksopplevelse. Grønnsaker og frukt passer utmerket sammen med hel fisk, fiskestykker og skalldyr. Her er det mer enn nok til å forføre de mest kresne gourmeter

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser