Fisk

Fisk

av Aldo Zilli,
2006

Sammendrag

Fisk og sjømat er alltid populære valg når man går ut og spiser, men mange kvier seg for å tilberede retter med slike råvarer hjemme. I denne boken vil Aldo Zilli, ledende kjøkkensjef og sjømatekspert, avmystifisere dette delikate og sunne kjøkken.

Fisk er sunt, fisk kan tilberedes raskt, og fisk kan varieres i det uendelige. Fisk kan pannestekes, grilles, dampes, posjeres, ovnsbakes eller gjøres til en middelhavsduftende gryte. Aldo Zilli viser deg hvordan, og hvilke fisker som egner seg best til hva. Inspirert blant annet av tradisjoner fra hjemlandet Italia og orientalsk kjøkken skaper han unike og spennende smakskombinasjoner.

Med 95 oppskrifter å velge mellom vil du finne retter som passer for enhver smak og anledning.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?