Fjellmat

Fjellmat

av Bodil Nordjore,
2011

Sammendrag

Bodil Nordjore, turbobudeia, inviterer deg til kjøkkenet sitt i Vinje i Telemark, og her kan du regne med å bli tatt godt vare på.

I fjellbygdene er det fortsatt gjestfrihet, nærhet og ærlighet - og den ekte og

enkle maten. Dette er egenskaper som Bodil ønsker å fremheve spesielt; ja som

er hennes ledetråd i sitt liv som matmenneske og som matformidler.

I denne boka finner du gode historier om mat og mennesker, men fremfor alt Bodils gode oppskrifter.

Noen eksempler: røykte og saltede sauseskanker, reindsyrkjøtt kokt i rømme, Vesaaskurv og Mogapølser, Fjukande hollendarer, kaffegraut og nevagraut, kalvedans og tyttebærgrøt.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?