Fondue

Fondue

av Gina Steer,
2001

Sammendrag

70-tallets store matslager er tilbake - inviter til fest! Fondue er nemlig enkelt å tilberede, godt og morsomt å spise og avslappende for både vertskap og gjester.

Forfatteren har her samlet sine aller beste fondueoppskrifter til vennelag. Hun tar for seg mange ulike slags fonduer; kjøtt og fisk, grønnsaker, ost og dessert, med sauser og salater til.

Fonduene kommer fra mange land, og de fleste er enkle og raske å tilberede.

Vi får dessuten vite alt om hvordan vi best tilbereder fondue-retter, hva som er viktig å passe på og hvilket utstyr vi trenger. Her er det bare å gå i gang sammen med gode venner over et glass vin, og på noen små minutter er maten tilberedt og gryta varm. Så kan vi sitte hele kvelden og spise og hygge oss uten at verten må ut på kjøkkenet en eneste gang! Oversatt av: Mette Wangen

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?