Frokost
Sammendrag
Frokost er dagens første og viktigste måltid.
Med Frokost ønsker forfatteren å inspirere til å tenke nytt rundt begrepet frokost, og til å lage en alternativ start på dagen.
Boken byr på et bugnende frokostbrett med blant annet hjemmelaget granola, blomsterstrødde bokhvetepannekaker, alternativ melk du kan lage selv, hjemmelaget pålegg, hundreårsgrøt, røde og grønne smoothier, omeletter, frydefull festfrukt og grønnsaker, Camillas misosuppe, ingefærbrygg, rosete, soyachai og den salig, lange fridagsfrokosten med glede og god samvittighet.
Her får du tips og oppskrifter på friske og næringsrike måltider - alle i hovedsak fri for gluten, kumelksprodukter, sukker, gjær og tilsetningsstoffer.
Boken er dessuten en sterk oppfordring til å spise økologisk og rettferdig, med respekt for jorda vi lever på og de menneskene som produserer maten vi lever av.