Fru Ingrid på Røisheim = Mrs. Ingrid at Røisheim
Sammendrag
I bok nummer to fra Røisheim presenterer vertinnen Ingrid Hov Lunde en del av sine fantastiske retter. Røisheim er et hotell med tradisjonsrike, vernede bygninger og et kjøkken av ypperste klasse. Røisheim ligger vakkert til i Bøverdalen, i innfallsporten til Jotunheimen, og turer inn i fjellheimen er viet et eget kapittel. I tillegg inneholder boken et kapittel om historien til Røisheim Hotell & Skysstasjon. På 1800-talet var gården en skysstasjon langs Sognefjellsvegen. I dag er Røisheim et hotell med tradisjonsrike bygninger og et kjøkken av ypperste klasse. Ingrid og Haavard tok over som vertskap i 1998, og med Ingrid som kjøkkensjef er Røisheim stedet for den som setter pris på førsteklasses mat- og vinopplevelser. Ingrid sverger til norske råvarer, gjerne med lokalt tilsnitt, tilberedt uten for mye fiksfakseri. Presis klokka 19.30 hver kveld ringer matklokken på tunet. Det er tid for middag. Å komme til Røisheim er ikke som å komme til et hotell, her blir en ønsket velkommen til gards.