Glutenfri mat - godt og sunt

Glutenfri mat - godt og sunt

av Ruth Solheim Aag,
2013

Sammendrag

Nyttige råd om glutenfri baking. 170 oppskrifter. Brødoppskrifter for større og mindre eltemaskin med og uten hvetestivelse, med og uten melk, med og uten gjær. Mange brødvarianter som bondebrød, grovbrød, krydderbrød, surdeigsbrød, loff, bagetter, ciabatta, rundstykker, hamburgerbrød, pølsebrød, pinnebrød, kuvertbrød og polarbrød. Annen gjærbakst som boller, kringler, wienerbrød og horn med og uten gjær. Kaker som bløtkaker, langpannekaker, runde kaker, småkaker, formkaker, butterdeigskaker og julekaker.

Dessuten oppskrifter på vafler, lefser, lomper, lapper og pannekaker.

Medisinsk orientering og mange praktiske råd for en hverdag med glutenfri kost.

Råd for dem med hveteallergi og laktoseintoleranse, glutenallergi og Dermatitis herpetiformis.

Nyttig og viktig nytt stoff om ernæring. Utgitt med bidrag fra Norsk Cøliakiforening.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?