Gode pølser og godt øl

Gode pølser og godt øl

2014

Sammendrag

I denne boken utfordres masseproduksjon av så vel ensformig industriøl som kjedelige pølser med unødvendige tilsetningsstoffer. Vardøens bok en hyllest til "gjør-det-selv"-kulturen og ujålet mat og drikke i lune omgivelser. Boka er full av velprøvde og rause oppskrifter og beskrivelser av arbeidsprosessene.

Boken består av tre deler:

Første del handler om hvordan øl lages og en oversikt over hovedtypene. Andre viser hvordan man lager gode pølser. Fra kverning av kjøtt og flesk via krydring, til stapping i tarm og avsluttende trekking i vann eller steking på grill. Tredje og siste del er viet velsmakende oppskrifter der pølser, øl eller begge deler er sentrale ingredienser. Samt mange gode oppskrifter på tilbehør.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?