Grønnsaker
Sammendrag
Den store og omfattende boken om alle grønnsaker på markedet i Norge. Beskrivelse av 180 sorter. Råd om innkjøp, oppbevaring og anvendelse. Lekre oppskrifter ¿ både vegetariske og ikke-vegetariske.
Alt du trenger å vite om grønnsaker:
Mer enn 180 sorter og varieteter av grønnsaker De velkjente grønnsakene og nykommerne på markedet Innkjøp og oppbevaring Behandling og anvendelse Historikk Over 100 oppskrifter med nye og spennende måter å tilberede grønnsaker på Første del av boken gir grundige beskrivelser av grønnsakene i tekst og med fargefotos slik at de lett kan identifiseres. I andre halvdel av boken finner du lekre oppskrifter ¿ både vegetariske og ikke-vegetariske - som får fram det beste i grønnsakene, både de velkjente sortene og de mer uvanlige som er å få i dag. Her får du tips om hvordan du kan gjøre raffinerte vrier på klassiske grønnsakretter som asparges med estragonhollandaise eller fransk løksuppe, og hvordan du kan skape nye smakskombinasjoner, som gulrot- og koriandersuppe, lasagne med brokkoli og kylling, aspargesbønner med bacon og fløte og rosenkålgrateng.