Jegerens kokebok

Jegerens kokebok

av Gert Kløtzke,
1996

Sammendrag

En praktfull, gjennomillustrert bok som vil være en kjækommen gave til jegeren!

Den første delen omhandler bl.a. flåing og partering av ulike viltarter. Et instruktivt bildemateriale sammen med en lettfattelig tekst viser hvordan man bør gå fram. Etterbehandling av viltkjøttet, slik som henging og mørning, blir også beskrevet på en solid måte. Selv for en erfaren jeger kan det være greit å bli minnet på viktigheten av å behandle kjøttet og skinnet på en korrekt måte. Når så kjøttet er vel i hus, er det tid for å nyte utbyttet av jakten.

Andre del av boka inneholder et mangfold av oppskrifter, både tradisjonelle og nye, med spennende smakskombinasjoner. Her gis også råd og tips om hvilke vintyper som vi gi måltidet det lille ekstra.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?