Kål hos Pelle
2014
Sammendrag
KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. «Kål Hos Pelle» er en herlig kokebok som hyller kålen i alle dens varianter. Den byr på 82 fristende kåloppskrifter, som grønnkålsuppe, spisskålrisotto, kålruletter, broccoli- og kyllingwok, blomkål i karri med kylling og eple, gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, coleslaw og surkål.
Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten
"Hos Pelle" i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og hevder at ingen annen grønnsak kan måle seg med kålen.
Lån boken
Henter lånestatus
Kjøp boken
Henter priser