Kål hos Pelle

Kål hos Pelle

av Pelle Danielsson,
2014

Sammendrag

KÅL er både supermat, slankemat og en uunnværlig ingrediens i vår husmannskost. Kål er også rimelig og ikke minst veldig godt! Enten det er som hovedrett eller som tilbehør. «Kål Hos Pelle» er en herlig kokebok som hyller kålen i alle dens varianter. Den byr på 82 fristende kåloppskrifter, som grønnkålsuppe, spisskålrisotto, kålruletter, broccoli- og kyllingwok, blomkål i karri med kylling og eple, gratinert blomkål, Pelles fisk- og skalldyrsuppe, rødkål med blåmuggost, pærer og ristede valnøtter, coleslaw og surkål.

Pelle Danielsson er kokk og driver den Michelinguide-anerkjente restauranten

"Hos Pelle" i Göteborg. Han har en forkjærlighet for husmannskost og hevder at ingen annen grønnsak kan måle seg med kålen.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?