Kjøkkentips

Kjøkkentips

av Ingrid Espelid Hovig,
2006

Sammendrag

Dette er boken for alle som trenger råd og tips for å løse de praktiske utfordringene man kommer ut for på kjøkkenet. Scott Givot og Ingrid Espelid Hovig kommer her med sine beste tips og gode råd. Enten problemene gjelder at deigen ikke vil heve seg eller at majonesen skiller seg .; her kommer hjelpen! Du får også vite hvordan du skal bruke ulike former for krydder og krydderblandinger, om fisken er fersk eller frukten er moden. Det er sausen som avgjør om man er en god kokk. Her finnesen rekke grunnoppskrifter basert på hjemmelaget kraft. Og skulle du ha behov for hjelp til å fjerne rødvinsflekker på duken eller pusse sølvtøy på en tidsbesparende måte, så er det bare å slå opp i Kjøkkentips.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?