Kjøtt

Kjøtt

2004

Sammendrag

Oslos eneste gjenværende slaktebutikk med pølsemakeri, Strøm-Larsen, feirer

100 årsjubiléet ved å dele sine hemmeligheter med leserne. Kokeboka Kjøtt er

en idésprøyte av en bok! Det er ikke bare én måte å lage en rett på,

oppskriftene er spekket med tips om hva og hvordan du kan gjøre ting

annerledes. Her er oppskrifter til hverdags og fest; salater, småretter,

supper, hovedretter og desserter. Festmaten serveres av kjøkkensjefene fra

de fem restaurantene; Restaurant Victor, Le Canard, Matfinken, Vitis

Vinifera og Touch of France. Til hver festmeny og hovedrett følger gode

vinråd. Strøm-Lasrsen guider deg frem til det beste kjøttet. Forteller

hvorfor det er best og hvordan du bør behandle og tilberede det. I tillegg

får du et hav av marinade- og sauseforslag, og annet godt tilbehør. Kos deg

blant ca. 300 oppskrifter.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?