Kokeboka

Kokeboka

av Wenche Andersen,
2011

Sammendrag

Basiskokeboka fra Cappelen med Wenche Andersen som redaktør, kommer nå i ny gjennomrevidert utgave i lekker innbinding, med 200 nye oppskrifter, nye bilder og ny og mer praktisk inndeling. Den prisbelønte kokeboka omfatter hele 1800 oppskrifter, på hverdagsmat, helgemat og festmat. Her får du oppskrifter på moderne retter og klassikere, internasjonale retter og norsk tradisjonsmat, og dessuten forslag til hele menyer når du skal arrangere fest. Og dessuten masse informasjon om råvarer og tips og råd til tilberedningen av dem.

18 kapitler som inspirerer til matlaging - egne inspirasjonsregistre til hverdagsmaten: oppskrifter basert på sesongens råvarer, raske oppskrifter, vegetariske retter og norske klassikere. Boka har også et eget stort kapittel om festmat, inndelt etter sesong med oppskrifter på alt fra fingermat til retter på buffeten.

«God, omfangsrik, forteller mye om råvarene, har fine oppskrifter, en skikkelig basiskokebok for alle hjem.»
Eyvind Hellstrøm, Annette Stiansen m.fl.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?