Kokken Trym

Kokken Trym

av Trym Johnsen Sibeko,
2014

Sammendrag

Barn kan lage mat, og barn kan lage god mat. Mat som smaker digg, mat som er ordentlig, mat som er sunn og mat som er skikkelig bra. På skolekjøkkenet i fjerde klasse lærte Trym og de andre elevene i klassen hans hvordan man kunne lage tomatsuppe av pose. Det var da han fikk ideen om å lage en kokebok for barn med ordentlig mat, laget av barn.

Å lage mat er ikke så vanskelig, og det du lager selv blir alltid bedre enn det du kjøper ferdiglagd eller på pose, er Tryms filosofi.

Oppskriftene i denne boka er mat han har laget selv, og mat du kan lage til hverdag.

Du kan godt lage det sammen med voksne eller venner, og du kan lage det helt selv.

Trym håper du vil prøve å lage noen av matrettene fra kokeboka hans, eller finne opp noen helt nye retter selv. For som han sier: Det er bedre å gjøre feil enn å ikke prøve å lage mat i det hele tatt.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?