Mellom bakkar og berg
Sammendrag
Smak på NORSK LOKALMAT, her er guiden med oppskriftene!
Bli med i på tur rundt i det eksotiske Norge og lær å tilberede tradisjonsrik og trendig mat med lokale, velsmakende småskalaproduserte råvarer. Rundt omkring i hele landet dukker det stadig opp nye produsenter som tar frem imponerende gode råvarer. Dette setter fart i lokalmiljøer og skaper liv og røre på plasser som kan ha vært fraflytningstruede. Lokale tradisjoner og ingredienser får nytt liv, og flere og flere av oss passer på å prøve lokale spesialiteter når vi reiser i Norge. Denne boken presenterer en rekke småskalaprodusenter.
Kristin Hove har besøkt et tyvetalls områder i det ganske land og møtt folka bak de lekre ingrediensene, fått deres historier og oppskrifter med nettopp deres egne råvarer.
Oppskriftene er sikret av Ingrid Espelid Hovig.
Boken er utgitt i samarbeid med Matmerk.
