Lekre retter for unge kokker

Lekre retter for unge kokker

av Lotta Brinck,
1997

Sammendrag

Kokebok for unge kokker - morsomt å lage, morsomt å spise. Det er gøy å servere mat man selv har laget! Her inviteres barn og ungdom til å koke og brase; lekkert, herlig, friskt og eksotisk. Her finnes gode oppskrifter på retter til frokost, lunsj og middag - samt desserter, drikker og noe godterier, alt tilrettelagt for «grønne» kokker. Det vil si at oppskriftene i utgangspunktet er vegetarkost, men hvis ønskelig kan man selvsagt legge til en pølsesnabb eller skinkebit. Oppskriftene er tilpasset unge kokker med hensyn til tilberedningens vanskelighetsgrad. Ingredienser og fremgangsmåte kommer klart frem, og alle oppskriftene ledsages av flotte illustrasjoner. Forfatteren har også funnet frem til tips om godt tilbehør eller alternative krydder o.l.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?