Lett å lage!

Lett å lage!

av Jill Dupleix,
2004

Sammendrag

God, enkel, problemfri mat springer mot oss fra hver side i "Lett å lage!" Jill Dupleix' bok er smekkfull av kjappe, originale ideer, hvilket er hennes varemerke, og som med minimal innsats resulterer i massevis av farger og smak.

Lett å lage! inneholder god, enkel og problemfri mat for travle mennesker. Her er over 100 oppskrifter og ideer for enhver anledning, fra lunsj og middag til familiemåltider og spesielle sammenkomster. Du finner inspirerende småretter og forretter, fristende salater og grønnsakretter og utrolig enkle desserter, i tillegg til massevis av sprelske nye ideer for basismat som brød, poteter og frisk frukt, smarte selskapstriks og nye, spennende smakskombinasjoner. Hvorfor ikke prøve deg på bakte grønnsaker med tapenade, berusede poteter, torsk i spekeskinke, blåskjell med safrankrem, svinekoteletter med kapers, mozzarella- og paprikasalat, waldorfsalat med kylling, enkel pasjonsfruktsufflé, bananbrød og ananas- og vodkais?

Jills egne, lekre og fargerike fotografier fanger friskheten og smaksrikdommen i maten hennes, og oppskriftene presenteres på hennes karakteristiske hjelpsomme og lettfattelige måte.

Som Jill selv sier: Det gjelder å gjøre det enkelt, så vel for vår egen skyld som for matens. Veldig enkelt!

Jill Dupleix ble The Times Cook i 2000. Siden da har hun befestet sitt ry som en av Storbritannias mest spennende og inspirerende matskribenter.

Hennes nyskapende stil, selvlærte kunnskaper og smittende entusiasme for mat og drikke har gjort Jill Dupleix til en av de mest innflytelsesrike og moderne matskribenter både i Storbritannia og i hennes hjemland Australia, der hun var matredaktør i Sydney Morning Herald og Melbourne Age.

Jill Dupleix har skrevet 11 kokebøker. Hun bor nå i London og har sin egen, ukentlige matspalte i The Times Weekend, der hun selv er ansvarlig for både tekst og fotografier. Hennes uimotståelige oppskrifter og livlige skrivestil finner vi også i BBCs tidsskrift Good Food, samt i Food and Travel og Australian Gourmet Traveller.

På prisutdelingen til Guild of Food Writers i 2002 ble Jill kåret til årets matskribent for sitt arbeid i The Times.

Org. tittel: Very simple food

Oversatt av: Mette-Cathrine Jahr

Anmeldelser:"..Tidsklemt mat..frisk og god..som faktisk er lett å lage. Helt sant! Og det er lov å jukse litt.."

KK

"..en rålekker bok..Gjør det ukomplisert, så vel for vår skyld som for matens."

Mann

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?