Mat for deg som trener
Sammendrag
Oppskriftene som gir resultater
Endelig en enklere tilnærming til mat og trening! Spis riktig i forhold til hva du trener og dine målsettinger. Det er lett å bli forvirret i jungelen av kostholds- og treningsråd når man trener. Hvor mye trenger man egentlig spise etter en trening? Eller før? Og gjelder det samme om man skal ta seg en løpetur eller trene styrke? Nå kan du lære deg å tilpasse et næringsrikt kosthold i forhold til hva du trener og hva dine treningsmål er. Uansett om du løper, går på ski, bygger muskler eller slanker deg.
Ideen er at maten skal gi maksimalt treningsutbytte, den skal være sunn, variert og lettlaget. Den skal også være prisvennlig og gi nytelse, ikke skyldfølelse. Utgangspunktet i oppskrifter er etablerte ernæringsfakta kombinert med det det trenddiettene har til felles, for eksempel langsomme karbohydrater og det gode fettet.
I denne boken er de nærmere 90 oppskriftene tydelig merket med næringsinnhold og porsjonsstørrelse i forhold til dine treningsmål. Råvarene kjøper du i dagligvarebutikken - smakene henter inspirasjon fra hele verden. Oppskriftene er i hovedsak lunsj- og middagsretter. De er lettlagde og kan kombineres på forskjellige måter.