Mat for immunforsvaret

Mat for immunforsvaret

av Kirsten Hartvig,
2002

Sammendrag

En praktisk, lett tilgjengelig og vakkert illustrert guide til de immunstyrkende egenskapene ved maten vi spiser. Boken viser hvordan vi kan styrke kroppens immunforsvar gjennom et bevisst kosthold. Den presenterer i detalj de forebyggende kvalitetene ved 150 vanlige matvarer, deriblant 9 utvalgte «stjernematslag» .; spesielt allsidige immunstyrkende ingredienser som alle fortjener å ha fast plass i kostholdet vårt.Den gir råd om hvordan vi gjennom riktig ernæring kan bli i stand til å beskytte oss mot vanlige plager og alvorlige sykdommer .; fra forkjølelse og influensa til kreft og hjertesykdom, fra sår hals til depresjon og angst. Du får mer enn 180 spesialkomponerte oppskrifter på supper og forretter, hovedretter, desserter, juicer og urteteer, i tillegg til komplette dagsmenyer og kostholdplaner.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?