Mat mot kreft

Mat mot kreft

av Richard Béliveau,
2008

Sammendrag

30 prosent av risikoen for å utvikle kreft kommer fra dårlig kosthold. Det betyr at innenfor kosthold er forebyggingspotensialet ved å spise sunt like stort som det å ikke røyke. En enkel måte å redusere risikoen for å utvikle kreft på, er et variert kosthold, rikt på frukt og grønnsaker, sammen med kontroll av kaloriinntaket for å unngå overvekt. Frukt og grønnsaker, grønn te, vin og sjokolade - inneholder store mengder kreftbekjempende kjemiske forbindelser. Forskningen i denne boken viser at også hverdagslige grønnsaker som brokkoli, kål og løk inneholder stoffer som kreftcellene frykter. Med få og enkle grep kan du leve langt sunnere, samtidig som du forebygger kreft. I denne boka får du vite hvordan du skal gå frem på en lettfattelig måte. Mat mot kreft er oversatt til over 25 språk og er en internasjonal boksuksess. Dr. Richard Béliveau & Dr. Genis Gingras er begge fremtredende kreftforskere i Montreal. Boken har forord av både seniorforsker Edgar Rivedal og professor Rune Blomhoff, i tillegg til forord av Anne Lise Ryel, generalsekretær i Kreftforeningen og Guttorm Rebnes, direktør i Opplysningskontoret for frukt og grønt. Deler av inntektene fra boka går til Kreftforeningen.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?