Mat

Mat

av Endre Gabrielsen,
2005

Sammendrag

I denne boken får leseren mye mer på kjøpet enn spennende oppskrifter. Her får leseren innsikt i det man trenger å vite om lammekjøttet, om hvordan råvarene bør behandles, og anbefalinger av det utstyret og de redskapene som er best egnet for tilberedning av lam. Ikke minst dreier det seg om det viktige tilbehøret. I tillegg til krydderet, får man oppskrifter og råd om tilberedning av salater, sauser og grønnsaker - utvalgt og tilberedt slik at kombinasjonen med lammet gir himmelske smaksopplevelser. Her presenteres ca 30 gjennomprøvde, varierte og spennende retter, stekt på ulike måter, kokt, grillet og woket. Prikken over i.en handler for mange om å velge riktig drikke til måltidet, derfor er det alltid forslag til hvilken vin, eller annen drikke som passer best.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?