Med smak av eddik

Med smak av eddik

av Clare Gordon-Smith,
1997

Sammendrag

Spennende oppskrifter med eddik som smakstilsetning Med smak av eddik Balsamico-eddik, vineddik og andre typer eddik benyttes til matlaging verden over. Eddik lages av vin, sherry, risvin, sider eller malt, og hever maten med sin friske syrlige smak. Og eddik kan brukes til mer enn syltelake og dressing! I denne boken finner du 30 lettlagede, lekre retter der eddik inngår som en av hovedingrediensene - alt kjøtt, fisk og grønnsaksretter til bakverk til kaffen. I serien Med smak av... finnes følgende bøker: Med smak av chili, Med smak av eddik, Med smak av hvitløk, Med smak av ingefær, Med smak av krydder, Med smak av olivenolje, Med smak av sennep, Med smak av urter.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?