Mettende salater

Mettende salater

av Caroline Hofberg,
2013

Sammendrag

Lag mettende salater året rundt! Ta for eksempel rucolasalat, fersk spinat og mathvete, og topp disse ingrediensene med fransk geitost, bær og ovnsristede nøtter. Eller lag en herlig salat av rotgrønnsaker med spelt og reinsdyrrøre. En kremet og urtegrønn potetsalat gjør den klassiske innkokte laksen enda bedre. Caroline Hofberg viser hvordan vi steller i stand lekre og fargeglade salater med sesongens grønnsaker, frukter og bær. Rødbeter, pastinakker og sellerirøtter er helt utmerkede ingredienser til riktig robuste høstsalater og vintersalater, for ikke å snakke om alle de gode kålsortene vi da kan fråtse i. På våren og utover sommeren kan vi glede oss over spede, spenstige grønnsaker - det mange gjerne kaller primører - samt ferske bær og saftig frukt. Boken har oppskrifter også på velsmakende sauser, dipper og dressinger som passer til det meste. La deg bli inspirert av herlige bilder og fristende komposisjoner!

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?