Min mat!

Min mat!

av Ørjan Johannessen,
2014

Sammendrag

Ørjan Johannessen

Min Mat

110 retter fra Ørjan Johannessens kjøkken.

En matreise med retter fra Ørjans barndom

ved Bekkjarvik Gjestgiveri til kulinariske

opplevelser fra hele verden.

Boken er rikt illustrert med matbilder, naturbilder og stemninger fra hans hjemkommune, Austevoll.

Forfatter: Ørjan Johannessen

FOTO: Eirik Nilssen

FORMAT: Innbundet

FORLAG: Bris Forlag

SPRÅK: Bokmål

ISBN: 978-82-999876-0-8

PRIS: 399,-

Ørjan Johannessen

(f. 1985) er en prisbelønt norsk kokk. Han er to ganger kåret til Årets Kokk i Norge og han vant Bocuse d'Or Europe i 2012 og kvalifiserte seg igjen i 2014 til Bocuse d'Or i Lyon (VM i kokkekunst) som går i 2015. Han er fra Austevoll i Hordaland og er oppvokst på kjøkkenet med sine kokkeforeldre ved Bekkjarvik Gjestgiveri.

Etter læretiden hos Hotell Neptun i Bergen ble han kjøkkensjef på Solvold Gourmet under Odd Ivar Solvold i fem år, og assisterte Geir Skeie frem til seier i Bocuse d'Or i 2009.

Ørjan er en allrounder på kjøkkenet med stor sans for lokale råvarer og tradisjonelle retter med en ny vri. Han reiser mye, og besøker mange ulike kulturer med ett mål for øye: Inspirasjon.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?