Molekylær gastronomi for alle
2014
Sammendrag
Hva er egentlig molekylær gastronomi? En definisjon er ”forskning på og utvikling av det lekre og delikate”. Molekylær gastronomi innbefatter i alle fall matlagingsteknikker, litt teknisk utstyr og kjemiske prosesser. Denne boken gir en innføring i noen av de mest vanlige matlagingsteknikkene innenfor molekylær gastronomi, som: - Souse-vide
- Sfærifikasjon
- Kulinarisk røyk
- Luft, skum og espuma
- Varme og kalde geléer
- Transglutaminase
- Hurtiginfusjon
- Ultrasonisk homogenisering Syns du dette virker spennende? Det som er helt sikkert er at om du begir deg inn i feltet molekylær gastronomi fremmer du garantert din eksperimenteringslyst på kjøkkenet.
Både du og dine gjester vil få mange spennende og velsmakende overraskelser og aha-opplevelser.
Lån boken
Henter lånestatus
Kjøp boken
Henter priser