Montignac-dietten

Montignac-dietten

av Michel Montignac,
2006

Sammendrag

Nyt vin, sjokolade, ost og rødt kjøtt – og gå ned i vekt! er slagordet som viser til Michel Montignacs internasjonale renommé med over 15 millioner solgte bøker. Nå kommer hans teorier og franskinspirerte gourmetmat i illustrert utgave for første gang. Boken gir en innføring i Montignacs kostholdsprinsipper, som skiller seg markant fra lavkaloridiettene. ”Det er bukspyttkjertelen som styrer vekten din, ikke magen!” sier Montignac. Insulinfølsomhet, GI, sukker, kaffein og nikotin er stikkord for vektkontroll. Et detaljert kostholdsprogram er lagt opp for den som vil gå raskt ned i vekt, deretter følger et program for den som vil holde vekten. Matoppskriftene frister øyet og ganen, fra enkle supper og salater for to, til mer omfattende selskapsmenyer. Lekkert illustrert kokebok med franskinspirert mat, med kostopplegg for den som vil slanke seg eller holde vekten. Matoppskriftene frister øyet og ganen, fra enkle supper og salater for to, til mer omfattende selskapsmenyer.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?