Når det koker

Når det koker

av Bill Buford,
2009

Sammendrag

Når det koker er en innsiktsfull, morsom og uhyre velskrevet beretning om en glad amatørs heroiske kamp for å overleve som kjøkkenslave i den berømte gourmetrestauranten Babbo på Manhattan. Bill Bufords kulinariske dannelsesreise bringer ham etter hvert til Toscana hvor han blant arbeider med hjemmelaget pasta og lærer å slakte okser og griser av den legendariske slakteren Dario Cecchini. Boken er krydret med historier, anekdoter og fakta fra gastronomiens historie. Forordet er skrevet av Bent Stiansen. BILL BUFORD (født 1954) er Europa-korrespondent og litterær redaktør for magasinet The New Yorker. I 16 år var han også redaktør for tidsskriftet Granta. Han bor i Lyon. "Fantastisk kulinarisk skrivekunst." - Publishers Weekly "En blendende og morsom beretning om to praktfullt vanvittige år." - The Guardian "Når det koker er et overdådig måltid." - The New York Times

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?