Nybakt til alle måltider

Nybakt til alle måltider

2009

Sammendrag

Finnes det noe bedre enn duften av nybakt brød, eller smaken av en fersk blings med smør, fra et brød som ennå er varmt? Dette er boken for alle som vil bake sitt eget gode og sunne brød. Boken er instruktiv og veiledende også for deg som ikke har bakt brød før. Den gir deg enkle og gode oppskrifter på et stort antall bakverk, fra de groveste brødene med bygg og havre, til den fine festloffen og pizzaen.Boken er laget av Opplysningskontoret for brød og korn. Lederen for bakelandslaget, André Løvaas har bidratt med mange av oppskriftene.Torunn Nordbø er utdannet ernæringsfysiolog, jobber som daglig leder for Opplysningskontoret for brød og korn og er selv en ivrig baker.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?