Raus
Sammendrag
Glede - vennskap - varme - vennlighet - felleskap - raushet. Kirkens bymisjon fyller hver dag disse ordene med mening når de samler folk rundt bordet. Det gode måltidet og fellesskapet rundt maten står i sentrum når Bymisjonen i denne boka ønsker leseren velkommen inn. Kjente kokker som Tom Victor Gausdal, Ingrid Espelid Hovig, Erling Sundal, Lars Barmen og Ole Johnny Eikefjord deler raust av sine oppskrifter, enten det er mat for unge mager, et godt suppemåltid, julemat, sjømat eller internasjonal mat. Vi tas med til Kvinneloftet, Møtestedet, Prindsen, Safir og mange av de andre stedene som drives i regi av Bymisjonen rundt i landet - her kan alle som kommer være sikre på å få et nærende og smakfullt måltid mat til en rimelig penge. Ingen blir avvist. Boka er rikt illustrert, resultatet er blitt en flott gavebok og bruksbok til inspirasjon og nytte.