Ren, naturlig og hjemmelaget mat

Ren, naturlig og hjemmelaget mat

av Monique Forslund,
2013

Sammendrag

Gi barna skikkelig mat med mye næring! Alt for mange får i dag i seg store mengder sukker og stivelse. Det gjør at barn blir rastløse og ukonsentrerte, hvorfor heller ikke bruke litt mer tid på maten? I denne boken brukes det skikkelige råvarer, gode proteinkilder og sunt fett. 105 oppskrifter som gir stabilt blodsukker - da unngår man humørsvingninger og sukkersug, noe som prege hverdagen til alt for mange. Her er det god husmannskost som alle kan klare å lage. Det hele starter med mat. Ren, naturlig og hjemmelaget mat. Oppskriftene i denne boken kan alle klare å lage, resultatene vil ikke vente på seg.

"Denne fantastiske kokeboken er et kjærkomment bidrag for alle familier som ønsker a gi barna det beste utgangspunktet for god helse og utvikling resten av livet." Siv Hauge, ernæringsterapeut og tobarnsmamma

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?