Røk

Røk

av Jamie Purviance,
2013

Sammendrag

Om du kan grille, kan du røke. Lær alt om røking av mat på grillen. Nå kan du få røksmak på nesten alle typer mat, på enhver grill. Det er slettes ikke vanskelig, og med RØKfor hånden lærer du å tilberede de lekreste retter med røkt mat på din egen grill. - Utførlig introkapittel med grunnleggende og avanserte røkemetoder for alle grilltyper. - Røking av kjøtt, fjærkre, fisk og grønnsaker i 87 spennende oppskrifter. - Beskrivelser av smakskarakterene til de ulike tresortene og skreddersydde matkombinasjoner til hver enkelt tresort. - Webers ti beste røketips for å få best mulig resultat på enhver type grill. RØK er skrevet av Jamie Purviance, som også er forfatteren bak en rekke andre Weber-utgivelser, blant annet Nå er det grilltid (2012).

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?