Røyk og rak, tørk og grav

Røyk og rak, tørk og grav

av Helge Hagen,
2021

Sammendrag

Nå kan du lage din egen rakfisk til jul uten fare for å begå risikable feil. Eller hva med å teste ut hjemmelaget spekepølse – dette matvidunderet som er på linje med rakfisken når det gjelder produksjonshemmeligheter? Kanskje du vil glede venner og familie med hjemmerøykt fisk og kjøtt fra ditt selvbygde røykeri? Eller nøyer du deg med «bare» å servere en overraskelse som pils-gravet laks eller varmrøykt fuglebryst i et hyggelig lag? Denne boka er hobbykonserveringens «hvordan og hvorfor». Den viser vei til en verden av matgleder, tradisjoner og kulturopplevelser. Boka gir inspirasjon og konkrete råd til alle som er interessert i dette spennende emnet.

Lån boken

Henter lånestatus

Kjøp boken

Henter priser

Lese noe lignende?